Aleksanteri Ovetshkin gjorde två mål i en match för första gången den här säsongen

Aleksanteri Ovetshkin gjorde två mål i en match för första gången den här säsongen

I den här säsongens NHL fortsatte Carolina Hurricanes och Florida Panthers att prestera bra, medan Vegas Golden Cavaliers och Colorado Avalanche inte presterade lika bra som tidigare. New York Islanders presterade inte bra under den tidiga grundserien av varje säsong, men de presterade alltid bättre i de senare matcherna. Tidpunkten för utbrottet varierar från lag till lag, och det beror till stor del på styrkan och förståelsen mellan spelarna.

I den här omgången besegrade Washington Capitals Ottawa Senators med 7-5 och Alexander Ovitzkin gjorde ytterligare två mål. I år vann Alexander Ovitzkin lagets kontraktsförlängning igen. Hon är mycket glad över att fortsätta bära Washington Capitals tröja. Aleksanteri Ovetshkin har startat denna match på sex matcher. Han hoppas väldigt mycket på att kunna ge laget ytterligare en Stanley Cup i den här åldern. Alexander Ovitzkin har vunnit många personliga utmärkelser i sin karriär, men tyvärr vann han bara Stanley Cup 2018 för laget.

I det här spelet gjorde Drake Baseson, klädd i Ottawa Senator tröja nr. 19, också ett djupt intryck på publiken. Hans briljanta prestation gav också två mål för laget. Båda spelarna gjorde hattrick, vilket också är ett sällsynt rekord i ligan. Syftet med detta spel är att ge publiken en annorlunda visuell upplevelse. Styrkan i laget förändras varje säsong, och publiken ser fram emot ett nytt genombrott för Washington Capitals-laget.