Tyler Toffoli tekee ratkaisevat kaksi maalia voittaakseen ottelun Flamesille

Tyler Toffoli tekee ratkaisevat kaksi maalia voittaakseen ottelun Flamesille

NHL-peli on edelleen keskeytymätön ja peli pelin jälkeen on erittäin jännittävää. Calgary Flames - Edmonton Oilers -peli on myös jännittävä ja jännittävä, koska Tyler Toffoli teki siinä pelissä kaksi maalia, jotka auttoivat joukkuetta tekemään kaksi ratkaisevaa maalia ja lopulta auttamaan joukkuetta voittamaan tämän erittäin tärkeän pelin.

Muista, että Edmonton Oilers voitti Flamesin 5-2 loka- ja tammikuussa. Tämä peli oli myös Flamesille koston aikaa, ja menestys oli lopulta heidän kovan työn tulos ja Flames pidensi voittoputkiaan kotonaan 13 peliin. Ja koska Tyler Toffoli riisui Montreal Canadiens Pelipaita seuraavana päivänä sen jälkeen, kun hän liittyi Calgary Flamesiin viime kuussa, hän on debytoinut Columbus Blue Jacketsia vastaan ​​ja tehnyt samalla maalinsa Flamesiin. Ensimmäinen maali. Hän on tehnyt 5 maalia viimeisen 5 pelin aikana ja nyt Flames on vahvempi hänen ansiostaan.

Johnny Gaudreau teki ja avusti myös Flamesia, jotka eivät ole hävinneet kotiotteluaan tammikuun jälkeen, ja kun he hyökkäsivät, puolustus pysyi tiukkana Jacob Markstromin kanssa Flamesin maalivahtina Godina, hänen vahva ruumiinsa puolustaen jokaisen joukkueen hyökkäystä. Flames jätti Draisaitlin ja Connor McDavidin tällä kertaa ilman maalia, he löysivät tavan voittaa toisensa, uskon, että he jatkavat uusien ennätysten tekemistä ja Tyler Toffoli jatkaa Calgary Flames Pelipaita käyttämistä joukkueelle, faneille, jotka luovat sinut. lisää levyjä itsellesi.