Cape Braden håber at konkurrere med kaptajn Steven Stammkos

Cape Braden håber at konkurrere med kaptajn Steven Stammkos

Fremkomsten af ​​et hold er uadskillelig fra fremkomsten af ​​fremragende spillere. Grunden til, at Tampa Bay Lightning kan blive genvalgt til Stanley Cup-mesteren, afhænger af disse unge spilleres udseende. Dette inkluderer en særlig fremragende spiller, han er Brayden Point, der bærer nr. 21 fra Tampa Bay Lightning trøje. I denne sæson har Brayden Point spillet godt igen, og hans hurtighed og evner er blevet brugt godt.

Ud over Brayden Point er succesen med Tampa Bay Lightning også uadskillelig fra kaptajn Steven Stammkos og Nikita Kucherovs indsats. I år fødte Tampa Bay Chargers igen en gruppe fremragende juniorer, og de kan alle godt lide denne mørkeblå billige NHL trøjer . Tampa Bay Lightning er blevet det hold, som topspillere ønsker at slutte sig til i de seneste år. De præsterede konsekvent i hver kamp.

Brayden Point har været hos Tampa Bay Chargers i 6 år og har stor erfaring i dette team. I år underskrev Brayden Point og Tampa Bay Lightning Company endnu en otte-årig kontrakt. Han er meget glad for at blive anerkendt af holdet. Brayden Point kan bedst lide at spille med Steven Stamkos. Han lærte en masse viden og mentalitet af kaptajnen. Steven Stamkos er stadig den nødvendige hovedspiller for Tampa Bay Chargers. Hans eksplosive kraft kan altid vende kampens bølge i en kritisk periode.